E-mail: office@apdph.ro    |    Telefon: 0723597466    Facebook APDPH

Galerie Foto

Distributie Tichete Sociale de Paste 2024

Secretariatul General al Guvernului a organizat astăzi evenimentul „Abordarea integrată a transparenței, integrității, responsabilității și participării părților interesate: prima strategie națională în domeniul guvernării deschise”, cu scopul de a identifica obiectivele preliminare ale viitoarei Strategii pentru Guvernare Deschisă.
Elaborarea Strategiei pentru Guvernare Deschisă reprezintă un obiectiv asumat de Secretariatul General al Guvernului, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în cadrul Țintei nr. 407 ”Procesul de consultare publică și de implicare a părților interesate s-a îmbunătățit prin creșterea cu 20% a numărului de proiecte de acte legislative care fac obiectul consultării publice și al implicării părților interesate la nivel central”.
Asociatia noastra a fost invitata sa participe la dezbaterile privind elaborarea strategiilor, in vederea participarii la luarea deciziilor in actul de guvernare.

Distributie bonuri valorice cu ocazia Sarbatorii Craciunului 2023

Spectacol pentru persoanele cu dizabilitati, membrii Asociatiei noastre, organizat de Teatrul Toma Caragiu cu sprijinul Primariei Ploiesti

In data de 24 noiembrie Asociatia Noastra a participat la Gala Comunitatii Prahovene 2023. Am avut marea bucurie de a fi alaturi de oameni de bine, din comunitatea noastra, care s-au remarcat prin actiuni in folosul comunitatii noastre. Adresam pe aceasta cale felicitari Fundatiei Comunitare Prahova precum si organizatorilor pentru efortul de a ne fi adus impreuna! Mult succes in continuare!

In perioada 15-17 mai 2023 o delegatie a Asociatiei noastre a participat la Galati la competitia sportiva paralimpica Cupa Danubius 2023 , unde s-au castigat premii si cupe.

Distributie Carucioare primite de la Club Rotary

Pe data de 28 martie 2023, la invitația Ambasadorului Regatului Marii Britanii si Irlandei de Nord în România, Excelența Sa Domnul Andrew Noble, am participat la reședința Domnului Ambasador la o discuție alături de alte organizații non-guvernamentale din țară, unde s-au pus bazele unui proces de îmbunătățire a legislației care se referă la persoanele cu dizabilități din țara noastră:

In data de 25 martie 2023 am avut placerea si totodata onoarea de a participa la un eveniment absolut minunat si emotionant organizat de europarlamentarul Vlad Botoș si EUforTrisomy21-Romania. Tema evenimentului a fost: Sindromul Down – dincolo de stereotipuri. Ne-am bucurat sa vedem cati oameni s-au implicat in acest eveniment: de la reprezentanti ai Ministerului Justitiei, Ministerul Familiei Tineretului și Egalității de Șanse, senatori USR cat si reprezentanti ai unor organizatii non guvernamentale din Romania. Multumiri tuturor celor care se implica in proiecte de imbunatatire a legislatiei si calitatii vietii persoanelor cu dizabilitati.

Clubul Rotary Ploiesti , prin amabilitatea Rotary District 2241 România și Republica Moldova , a donat 20 de scaune cu rotile, în valoare de 8.400 lei, către asociația Apd Prahova. Membri Asociației Persoanelor cu Dizabilităţi Prahova urmează să beneficieze de noile scaune rulante, adaptate nevoilor lor speciale.
Mulțumim partenerilor noștri Filarmonica Paul Constantinescu - Ploiesti , BES Romania SRL și Agentia Ploiesti Generali .
#rotary

Distributie bonuri valorice cu ocazia Sarbatorii Craciunului 2022

Cu ocazia zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati pe data de 3 decembrie o delegatie a asociatiei noastre a participat la evenimentul Parlamentul Dizabilitatii organizat la Palatul Parlamentului:

Distributie scaune rulante impreuna cu membri delegatiei din Germania

Competitie Nationala de Biliard pentru persoane cu dizabilitati la Bucuresti

Participare la Conferinta Nationala pentru drepturile omului la Constanta

Competitie de atletism paralimpic la Galati unde s-au obtinut medalii, locul 3 pe tara din 25 de echipe participante.

Vizita la Bruxelles la Parlamentul European impreuna cu organizatii de profil din toata tara la invitatia unui Europarlamentar

In data de 14 aprilie 2022 a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei in care a fost ales presedinte pentru un nou mandat domnul Marius Cheres, si unde s-au discutat probleme curente ale membrilor Asociatiei.

Ajutor pentru refugiatii ucrainieni din Republica Moldova:

Distributie bonuri valorice cu ocazia Sarbatorii Craciunului 2021

Distributie Carucioare Comuna Berceni si Breaza 2021

Cu ocazia Cupei Danubius 2021, echipa APD Prahova a participat la aceasta competitie unde a castigat cupe si premii la concursuri de atletism, pescuit si biliard.

Cu ocazia sarbatorii Pastelui 2021, asociatia noastra a distribuit un numar de 230 de carnete continand tichete valorice in valoare de 80 de lei fiecare.Multumim pe aceasta cale oamenilor de suflet care au facut posibila aceasta actiune in aceste vremuri de pandemie, in care asteptarile noastre erau foarte mici !

Dupa mai bine de 3 ani de incercari si insistente catre autoritatile locale, soldate cu esec total, Dumnezeu ne-a ajutat sa infiintam un centru de zi, pentru recreere si socializare, in Ploiesti pe strada Gh.Gr. Cantacuzino numarul 105, intr-un spatiu inchiriat. Multumim pe aceasta cale tuturor celor care au facut posibila implinirea acestui vis, fara nici cel mai mic ajutor din partea autoritatilor locale!

Salutam prezenta lui Andrei Volosevici, la intalnirea cu reprezentantii Asociatiei Persoanelor Cu Dizabilitati Prahova! Am dezbatut principalele probleme, pe care le avem, si am identificat solutii impreuna.Avem speranta ca vom putea infiinta impreuna un centru de zi, de care sa beneficieze sute de persoane defavorizate.

Pachete Craciun 2019

DISTRIBUTIE CARUCIOARE COM. POIANA CAMPINA

VIZITA DELEGATIE GERMANIA 2019

SARBATOAREA PASTELUI 2019

Pachete Craciun 2018

Gala Comunitatii Prahovene

In vizita la Parlamentul Romaniei si la Muzeul Satului

Distributie echipamente medicale 2018

Simpozion "Ziua Femeii"2018

Dialog social

Distributie echipamente medicale 2017

Pachete Craciun 2017

Ziua Internationala a persoanelor cu dizabilitati

Vizita delegatiei din Germania-Octombrie 2018

Cadouri de SARBATOREA PASTELUI 2018

"Ziua Femeii"2018

Interviu radio S.O.S.