E-mail: office@apdph.ro    |    Telefon: 0723597466    Facebook APDPH

Galerie Foto

In data de 14 aprilie 2022 a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei in care a fost ales presedinte pentru un nou mandat domnul Marius Cheres, si unde s-au discutat probleme curente ale membrilor Asociatiei.

Ajutor pentru refugiatii ucrainieni din Republica Moldova:

Distributie bonuri valorice cu ocazia Sarbatorii Craciunului

Distributie Carucioare Comuna Berceni si Breaza 2021

Cu ocazia Cupei Danubius 2021, echipa APD Prahova a participat la aceasta competitie unde a castigat cupe si premii la concursuri de atletism, pescuit si biliard.

Cu ocazia sarbatorii Pastelui 2021, asociatia noastra a distribuit un numar de 230 de carnete continand tichete valorice in valoare de 80 de lei fiecare.Multumim pe aceasta cale oamenilor de suflet care au facut posibila aceasta actiune in aceste vremuri de pandemie, in care asteptarile noastre erau foarte mici !

Dupa mai bine de 3 ani de incercari si insistente catre autoritatile locale, soldate cu esec total, Dumnezeu ne-a ajutat sa infiintam un centru de zi, pentru recreere si socializare, in Ploiesti pe strada Gh.Gr. Cantacuzino numarul 105, intr-un spatiu inchiriat. Multumim pe aceasta cale tuturor celor care au facut posibila implinirea acestui vis, fara nici cel mai mic ajutor din partea autoritatilor locale!

Salutam prezenta lui Andrei Volosevici, la intalnirea cu reprezentantii Asociatiei Persoanelor Cu Dizabilitati Prahova! Am dezbatut principalele probleme, pe care le avem, si am identificat solutii impreuna.Avem speranta ca vom putea infiinta impreuna un centru de zi, de care sa beneficieze sute de persoane defavorizate.

Pachete Craciun 2019

DISTRIBUTIE CARUCIOARE COM. POIANA CAMPINA

VIZITA DELEGATIE GERMANIA 2019

SARBATOAREA PASTELUI 2019

Pachete Craciun 2018

Gala Comunitatii Prahovene

In vizita la Parlamentul Romaniei si la Muzeul Satului

Distributie echipamente medicale 2018

Simpozion "Ziua Femeii"2018

Dialog social

Distributie echipamente medicale 2017

Pachete Craciun 2017

Ziua Internationala a persoanelor cu dizabilitati

Vizita delegatiei din Germania-Octombrie 2018

Cadouri de SARBATOREA PASTELUI 2018

"Ziua Femeii"2018

Interviu radio S.O.S.

This is custom heading element

This is custom heading element