E-mail: office@apdph.ro    |    Telefon: 0723597466    Facebook APDPH

Doneaza

  Daca doriti sa ne sprijiniti in desfasurarea activitatii noastre de zi cu zi o puteti face si prin redirectionarea unui anumit procent Conform Art. 31 (4), Titlul II, din Codul Fiscal, pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal , suma redirecţionată trebuie sa indeplineasca cumulativ 3 conditii: sa nu depaseasca 20% din impozitul pe profit, sa nu depaseasca 3 la mie din cifra de afaceri,trebuie virata catre Asociatie pana la 31 decembrie a anului fiscal care se incheie.

  Companiile pot scadea sumele platite cu titlu de sponsorizare din impozitul pe profit datorat in cursul anului, urmand sa regularizeze aceste sume in functie de datele existente la inchiderea exercitiului financiar. Regularizarea impozitului pe profit datorat anual, diminuat cu sumele platite cu titlu de sponsorizare se face prin depunerea declaratiei anuale de impozit pe profit (101). Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei.

  Orice persoana juridica care plateste impozit pe profit poate face acest lucru prin completarea Contractului de sponsoriza, pe care il regasiti mai jos.
Daca doriti sa ne ajutati in acest mod, ne puteti contacta prin mesaj privat pe pagina noastra de facebook Apd Prahova sau prin email la office@apdph.ro
Fiecare leu obtinut in acest fel ne ajuta sa ne continuam munca prin actiunile specifice pe care vrem sa le desfasuram.

 Multumim tuturor celor care au decis sa ne sprijine in acest fel, pentru increderea acordata si promitem sa facem public ajutorul dumneavoastra !

 

Contract de sponsorizare

Doneaza 2% ( formular)